No results.

Portfolio Peter M. Riemslag Baas

In dit portfolio geef ik een kleine impressie van mijn werk.
Voor alle video's geldt dat de productie van begin tot het eind in eigen beheer is gemaakt. Van research tot montage. Van productie tot beeld- en audio-nabewerking. Soms met voice over uit eigen studio.

 1. Commercial hypotheekrente.nl juni 2019

 2. promo CrossFit Noordkade 2019

  CrossFit Noordkade opent eind september haar deuren aan de Noordkade 5 in Veghel. In deze sneek preview krijg je al een indruk van de mannen achter CrossFit Noordkade en de plek waar het allemaal gaat gebeuren!

 3. Q-Bike_2019_06_promo

 4. Trainingen

 5. Veterans’ View

 6. Demonstratie tegen omstreden uitbreiding bevoegdheden Duitse politie in Nordrhein-Westfalen

  Zaterdag 7 juli vond in het centrum van Düsseldorf een demonstratie plaats tegen de voorgenomen uitbreiding van politie bevoegdheden waar zo’n 20.000 mensen aan deelnamen. De demonstratie eindigde voor de Landtag, het parlementsgebouw van de deelstaat Nordrhein-Westfalen

  Het preventief gebruik van enkelbanden, het volgen van WhatsApp berichten en het tot één maand preventief in hechtenis nemen zijn bevoegdheden die de politie volgens een voorgestelde nieuwe wet mag inzetten bij ‘dreigend gevaar’ of ‘dreigend terroristisch gevaar’. ‘Bepaalde zaken’ kunnen toepassing van de uitgebreide bevoegdheden voor de politie al rechtvaardigen als zij op basis daarvan verwachten dat ‘mogelijk een misdrijf wordt begaan binnen afzienbare tijd’. Het onderscheid tussen ‘gewone’ criminaliteit en terrorisme is onduidelijk.

  Het protest richt zich daarom vooral tegen de angst voor willekeur om de ruimere bevoegdheden van de politie in te zetten. Het voorgestelde nieuwe begrip ‘dreigend gevaar’ gaat immers niet alleen over dreigend terroristisch gevaar, maar ook over gewone burgers en vluchtelingen.

  Amnesty International vreest ervoor dat de nieuwe bevoegdheden een normaal instrument worden om criminaliteit op te sporen en tegen te gaan, zonder dat inzet daarvan rechtszekerheid biedt voor de gewone burgers.

  Zowel Amnesty International als de Duitse tegenhanger van de in ons land bekende Autoriteit Persoonsgegevens twijfelen aan de rechtszekerheid die de introductie van deze begrippen in de wetgeving voor haar burgers biedt. Amnesty eist daarom een onafhankelijk bureau dat klachten van betrokkenen tegen het optreden van de politie in behandeling neemt.
  De Duitse politievakbond wil een duidelijker onderscheid tussen terreur en criminaliteit en verwacht dat het vertrouwen tussen burgers en politie bij invoering van deze nieuwe wet zal afnemen.

  Gestreefd wordt in alle Duitse deelstaten de wetgeving op dit gebied eenduidig te maken. Dat is op dit moment nog niet het geval. In de Duitse deelstaat Bayern zijn de bevoegdheden van de politie al uitgebreid met ondermeer de inzet van handgranaten.

  Bron:
  welt.de/regionales/nrw/article177075494/Neues-Polizeigesetz-in-NRW-stoesst-auf-breite-Kritik.html

  perspektive-online.net/2018/07/grossdemo-in-duesseldorf-20-000-demonstrieren-gegen-neues-polizeigesetz/

×

Contact

Powered by Vimeo Pro