No results.

NOBS Entertainment

NOBS vertelt verhalen vanuit het hart, met beelden die beroeren, aansprekend voor de hele familie. Vanuit ons productiehuis in Arnhem bedenken en produceren we onderscheidende films en tv-series voor bioscoop release, streaming platformen en omroepen. Naar ons idee begint dat altijd bij een oprecht verhaal: inhoudelijk sterk, verrassend in vorm, aangrijpend dichtbij.

Ons hechte team van jonge, gepassioneerde makers bestaat uit een mix van producers, regisseurs, schrijvers, editors en lichttechnici en camera operators, waarvan 9 mannen en 3 vrouwen. Doordat we jarenlang samenwerken aan uiteenlopende projecten zijn we op elkaar ingespeeld en vullen we elkaars kwaliteiten perfect aan. Allen geloven in de authenticiteit van onze verhalen en zoeken met veel enthousiasme naar manieren om deze op onze eigen manier te verfilmen. Dit verbindt ons in onze ambitie om persoonlijke, eerlijke en impactvolle crossover producties te maken.

Samen konden we De IJslandbende maken, omdat we wilden laten zien welke potentie we in huis hebben. Dit zien we als een eerste stap in onze missie om aansprekende familieverhalen te realiseren. Na de bioscooprelease in februari 2018 volgde dan ook snel de tv-serie Koos en het idee voor een tweede kinderfilm: Berend Botje. To be continued!