No results.

SHOWREEL

LASERFORUM | OUT OF THE ORDINARY SINCE 1982 | DUTCH ARTISTS

Photonic Illusions 3D

Begin 2011 lanceerde Laserforum de nieuwe experience, Photonic Illusions 3D. Dit concept heeft nu al gezorgd voor zeer bewogen reacties uit de branche.
Photonic Illusions 3D is een beleving die wordt gegeven door een stereoscopische laserprojector en shutterbrillen van Xpand. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als de 3D film in de bioscoop. Alleen gebruiken we hier laserstralen, dit zorgt voor een geweldige 3D experience die op elke mogelijke achtergrond te projecteren is, denk bijvoorbeeld aan, flatgebouwen, kerktorens, berghellingen, rotswanden en nog veel meer. 3D laser is met verschillende randmedia mogelijk denk bijvoorbeeld aan HD 3D video, dansers, spreker(s) of een artiest. Zo wordt de kijker overspoeld met een golf van 3D media met de sound in Dolby 5.1 wat zorgt voor een ongekende beleving.

Deze nieuwe experience is geschikt voor attractieparken, (sport)evenementen, bioscopen, clubs, bedrijfsmatige toepassingen zoals launch parties, presentaties, beurzen, tentoonstellingen etc. Het systeem zal ook zijn intrede doen bij architectenbureaus, engineering en constructiebureaus, automotive- en transportbedrijven, productiebedrijven en media & entertainment bedrijven. We hebben een range van modellen ontwikkeld die beschikbaar zijn vanaf mei 2011. Phill3D is beschikbaar via lease of huur, prijzen zijn beschikbaar op aanvraag.

Wij zijn een totaalpartner en zullen ons bezighouden met het gehele proces van idee ontwikkeling, installatie van de apparatuur tot en met onderhoud en het uitvoeren van de show. Voor de creatie van de show hebben wij verschillende partners beschikbaar.
Neem contact op met ons voor meer informatie! meer info op laserforum.nl

×

Contact

Powered by Vimeo Pro