No results.

Kulturális Kreatívok - A Forradalom

Azoknak, akik azt hiszik, egyedül vannak...

FogelMedia © 2016

 1. The Alchemists

  A film by Frigyes Fogel and Christopher Mann
  Following those on their mission who have been called upon to form the earth throughout four continents...
  To all who want to heal and consecrate the earth...

 2. Léleknaptár II. - 4K

  Canon 1DX Mark II (No color correction)

 3. Léleknaptár - ősz - 4K

  Canon 1DX Mark II (No color correction)

 4. Következő filmünk: AZ ALKIMISTÁK - előzetes (trailer)

 5. Kulturális Kreatívok - A Forradalom

  AZOKNAK, AKIK AZT HISZIK, EGYEDÜL VANNAK

  Kiss Virág és Szabó Sipos Barnabás színművészek hangjával elkészült a szinkronja az eddig legnézettebb filmünk -(1millió felett)- újravágott/fordított 60 perces változatának.
  Ezt az alkotásunkat két éve törölték az internetről…
  Köszönet mindazoknak akik nem hagyták hogy ez a film eltünjön az emberek szeme elől!
  Mostantól ismét szabadon/ingyen megnézhető és letölthető a teljes film.
  Végezetül egy kis információ hogy miről is van szó…
  (Fogel Frigyes)

  Nem vagy egyedül! - Kulturális Kreatívok - A Forradalom
  Koritár Henriett írása

  Nagyon sok, sőt egyre több olyan magányos(nak tűnő) ember él a világban, akik annak ellenére, hogy nem a szétválasztó gondolkodás, hanem a szintetizáló jellemző rájuk, egyedül érzik magukat. Ők azok, akik alapvetően optimisták, de ma még úgy érzik, kevesen vannak, nem tudnak hatékonyan beleszólni a társadalom alakításába. Valahogy úgy vannak vele, hogy változtatnák ők a világot, de a világ túl nagy ahhoz, hogy az egyén a világ dolgaira bármilyen hatást gyakorolhatna.
  Egyedi viselkedés- és gondolkodásformát képviselnek, amely sajátosan keresztezi az egyéni tudatosodás és a társadalomban megjelenő szociális szerepvállalás kérdéseit, amely a régi minták elengedésében, és új minták létrehozásában látja a jövőt, legyen szó egyéni útkeresésről, spiritualitásról, környezet-tudatosságról, társadalomról, civil jogokról, a nők és a gyerekek helyzetéről, humanitárius kérdésekről, politikáról vagy a globalizációs folyamatok alakulásáról.

  Nos, megnyugtatásként mondom, hogy ha Te is így érzel, akkor elképzelhető, hogy Te is tagja vagy azokank a bizonyos "Kulturális Kreatívoknak", akikről a média ugyan nagyon keveset beszél (és még a Google keresőbe beírva is kevés találat jelenik meg), de akiknek a száma egyre nő a világban, és akikről már 2000-ben könyv jelent meg : The Cultural Creatives. How 50 Million People Are Changing the World (Harmony Books, NY). Ebben a könyvben mutatta be Paul Ray amerikai szociológus és Sherry Ruth Anderson pszichológus azt az új társadalmi réteget és gondolkodásmódot, amely a hagyományos modernista versus konzervatív világszemlélet mellett mind komolyabb helyet követel magának a világ társadamaiben és amely felismerés a világ több országában, így Magyarországon is folytatott felmérésekre épül.

  Néhány évvel később (egy hazánkat sok évvel ezelőtt elhagyó honfitársunk), Fogel Frigyes - aki egyébként cselló művész - úgy döntött, hogy az "elméleti" bizonyítékok mellett, kézzel fogható bizonyítékokat is szolgáltat ezeknek az embereknek és hozzálátott a Kulturális Kreatívok című film elkészítéséhez. A 2009-ben elkészült film magyar szakembereket és kulturális kreatívokat szólaltat meg, gyakorlati példákon keresztül is bemutatva a jelenség lényeget (ill. annak magyar vonatkozását).

  Frici azonban nem állt itt meg, folytatta a munkát és néhány héttel ezelőtt nyílvánosságra hozta azt a filmet, amely a Wikipedia szerint az első, hivatalos film a kulturális kreatív jelenségről. Egy bejegyzés formájában akkor én is beszámoltam a hírről (hkata.wordpress.com).
  Henriett Koritár

 6. Az etikus bankolás titka - nemcsak bankároknak

  Ismét San Francisco-ban jártunk (USA) és meglátogattunk egy ottani etikus pénzintézetet. Ezt a felvételünket összekapcsoltuk korábbi hollandiai és németországi munkáink még soha be nem mutatott részeivel.
  Nemcsak bankároknak! ;)
  Fogadjátok szeretettel!
Fogel Frigyes

  (Magyar hangok: Kiss Virág & Szabó Sipos Barnabás)

×

Contact

Powered by Vimeo Pro