ShowReel

Mad på farten og mad hjemme - med Electrolux

Samarbejde med Electrolux.

- OPSKRIFTEN er vegansk + glutenfri.

Jeg elsker at lave mad. Noget mere vellykket end andet, men det bliver bedre og bedre, fordi jeg altid prøver mig frem :)
Jeg har kastet mig over quinoa som en fast del af min hverdagskost.
Derfor, var det også oplagt at lave en dejlig opskrift som både kan nydes derhjemme og på farten. Jeg ved ikke med dig, men jeg er meget på farten og derfor er det essentielt at min mad er holdbar og tilberedt ordentligt.

Mit Electrolux udstyr er blandt andet en Kitchen Assistent. En mere budgetvenlig køkkenmaskine end Kitchen Aid, men kan alle de samme ting. Lave pasta, kager, dej til pizza og meget mere.

Min ovn kan alt fra vanddamp / damp tilskud - superlækkert til grønt og rodfrugt, kan hjælpe dig med at rette til, således din mad får den perfekte temperatur, da den har opskrifter programmeret. Den kan rigtig mange ting, og er heldigivs idiotsikret, fordi så mange ting er forhåndsprogrammeret. Lige noget for mig, der elsker teknik - når det virker!
Min induktionsplade kommer med plader fordelt sådan, at man kan få den samme varme på hele komfuret. Desuden er den sat sammen med min emhætte der er sat i loftet, så den starter selv, når der begynder at være røg og slukker selv. Den har ellers en fin fjernkontrol der også kan slukke lyset, hvis jeg ønsker det slukket. Jeg kan godt lide, at min induktion er så stor, fordi som veganer, så laver jeg andre ting end min kæreste og det kræver plads. Desuden kan jeg have gang i mange ting på een gang uden lortet (pardon) brænder på. Jeg er ret distræt ved I, så for mig må tingene ikke blive for besværlige fordi det sætter mig bagud i tid, og det har jeg...faktisk ikke tid til. Det skal være nemt og forståeligt og ikke mindst rigtig effektivt.

Min fryser er virkelig hurtig! Isterninger er klar på ingen tid, og størrelsen er sammen med mit kølekkab den perfekte størrelse til mit sommerhus.

Min kaffemaskine er genial, jeg kom ikke op om morgenen uden den :D Alle skal se den, jeg viser dem frem, man skulle tro jeg havde født den.

Nå, men gå ind på dkira.com for at få opskrifter, også på min lækre QUINOA CRUMBLE. Perfekt til dig, på vægttabskurs der gerne vil holde den gode linje, men elsker mad der smager af noget.

For mere information om mine produkter, skriv til os@dkira.com, jeg guider dig meget gerne, så du får ligeså meget ud af det, som jeg gør.

KH. KIRA :)