No results.

Innovasjonsprisen 2017

Innovasjonprisen er KMDs pris og skal inspirere til nyskapning og økt innovasjonskraft i hele kommunesketoren. Prisen skal gå til den kommunen som har satt innovative løsninger ut i livet og som baner vei for andre. Innovasjonsprisen 2017 ble delt ut på Arendalskonferansen 15. juni.

Asker kommune - innovasjonsfilm 2017

Innovasjonsprisen 2017 gikk til Asker kommune for gode innovasjonsresultater og sitt samskaping- og investeringsperspektiv i innbyggerne. Juryen løftet frem Velferdslaben og Løsningsjakten på Borgen som radikale og spennende innovasjoner innenfor kommunal brukerdialog.

I prosjektene Velferdslaben og Løsningsjakten på Borgen trekker Asker kommune frem ressursene som sitter i lokalsamfunnet og innbyggerne, - ressurser som sitter hos de vi i utgangspunktet tenker trenger hjelp. Det at Asker ser på innbyggerne som en ressurs og velger å investere i dem, imponerte juryen. For dette samskaping- og investeringsperspektivet, og ikke minst gode innovasjonsresultater, mente juryen at Asker kommune var en verdig vinner av Innovasjonsprisen 2017.

Powered by Vimeo Pro