showreel

Schweppes - A felfedezés íze kampány

Igazán csak akkor fedezheted fel a világot, ha ki mersz próbálni új dolgokat: a csodák a komfortzónádon kívül történnek.

Ennek bizonyítására három influencert dobtunk a mélyvízbe: Hajas Lászlót, Wossala Rozinát és Bártfalvi Sándort, akik egy napra szerepet cseréltek.

Dauer dog?
Hajas László Wossala Rozina sztárséf helyét vette át egy napra Kishusom nevű éttermében, ahol a bevásárlástól az aznapi menü összeállításáig minden az ő nyakába szakadt. A helyzetet bonyolította, hogy az általa Dauer dognak keresztelt specialitást kínálnia is kellett a vendégeknek és a járókelőknek. Miért Dauer dog? Mert a Schweppes-ben marinált uborkát úgy tekerte fel, ahogy a dauerolt hajat szokták.

Rozina, a popsztár
Rozina ezalatt beindította zenei karrierjét: a Mary PopKids újdonsült tagjaként egy napig a popsztárok életét élte. Mindemellett megírta A Felfedezés Íze című dal szövegét is. A szövegben fontos szerepet kapott például a bazsalikom és a paradicsom, amit a Rozina éttermében ilyen ízben elkészített gin-tonic ihletett. Mivel saját bevallása szerint neki nincs komfortzónája, a stáb azzal tesztelte, hogy vadidegen embereknek kellett utcazenélnie, emellett élete első videoklipjét is leforgathatta.

Hajas Sanyi
A helycserés támadás egyik legviccesebb karaktere Bártfalvi Sanyi volt. Hajas Sándor álnéven, kemény kézzel irányította a szalont, sőt, végül már a hajfestés sem volt neki elég, és az általa előkészített hajmodellek Schweppes kampányfotózásán a fotós kezéből is kivette a gépet.

×

Contact